psykologi Emma Ojanen ja piono Sarah Bernhardt

Psykologipalvelut

Psykologi Emma Ojanen

Psykologian maisteri 2007, EASEL-ohjaaja 2014, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajakoulutus 2012, Green Care-perusteet 2018. Green Care Finland ry jäsen. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. stressi, oppimisvaikeuksien kuntoutus, sosiaalisen neurotieteen soveltaminen ja voimavarakeskeinen, kokemuksellinen, kuntouttava työskentely. Psychologist services also available in English. Tapaamisajat ovat pääsääntöisesti 90min pituisia. Tilanteen mukaan voidaan suunnitella yhdessä kolmen, viiden tai kymmenen kerran mittaisia palvelupaketteja kotitehtävineen.

Tutustumiskäynti 90 min 120e

3 x 90 min 450e, hevosavusteinen 3 x 90 min 550e

Esimerkkejä kolmen käynnin palvelupaketeista:

Oman elämän vuosihuolto: Mitä sinulle kuuluu? Oikeasti? Käsittelemme stressiä, mielen hyvinvoinnin eri osa-alueita ja elämänarvoja.

Muutosvoimaa! Kuinka tästä eteenpäin? Elämässä tapahtuu joskus yllättäviäkin muutoksia. Joskus muutoksen valitsee itse, joskus löytää itsensä uudesta tilanteesta varoittamatta. Käsittelemme muutoksiin, voimavarojen löytämiseen ja oman näköisen elämän rakentamiseen liittyviä kysymyksiä.

Pysähdyspaikka: Joskus on pakko pysähtyä ja hengähtää hetki. Äkillinen kriisi, menetys tai sairastuminen voi osua kenen tahansa elämään. Etsimme rauhaa, ratkaisuja ja voimavaroja olosuhteista riippumatta.

Luontoavusteiset harjoitukset

Luonto ja ihminen voivat hoitaa toinen toisiaan. Ohjatut kokemukselliset harjoitukset luonnossa ja puutarhassa tarjoavat mahdollisuuden rauhoittumiseen kiireiden keskellä. Caramellia on paikka, missä puutarhaa kasvatetaan luonnon hyväksi ja ihmisten hoidoksi. Omenapuiden alla istuskellessa voi pohdiskella monenlaisia kysymyksiä? Kuka minä olen ja miten tulla toimeen muiden kanssa? Miten tasapainotellaan oman hyvinvoinnin ja maailman velvoitteiden välillä? Miten päästään eteenpäin elämän solmukohdista? Luonto tarjoaa monenlaisia työkaluja oman elämän kunnostamiseen. Tervetuloa kokeilemaan!

Eläinavusteinen toiminta

Eläimet ovat osa Caramellian toimintaa. Työtehtävissä toimivat Caramellian kanat, leonberginkoira Hertta ja kotikissa Felix. Caramellian eläimet eivät pääsääntöisesti vieraile muualla vaan tekevät töitä kotonaan. Eläinavusteisessa toiminnassa tärkeää on vapaaehtoisuus eli eläimen vapaus osallistua haluamallaan tavalla. Eläinten seurassa voimme pohtia erityisesti vuorovaikutustilanteisiin ja tunnetaitoihin liittyviä kysymyksiä.

Hevosavusteinen toiminta

Hevosavusteinen toiminta järjestetään yhteistyössä Koivikon hevoshaan kanssa n. kilometrin päässä Caramelliasta.

Turvallisessa seurassa – palvelupaketti

Iloisia ja virkistäviä hetkiä turvallisessa seurassa! Joskus jännitys, pelko tai muut mielessä pyörivät ikävät asiat haittaavat hevosharrastusta. Tai ehkä haluat saada lisätsemppiä treenaamiseen myös henkisen valmentautumisen näkökulmasta. 3 x 90min tapaamista + kotitehtävät yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelupaketin toteuttavat psykologi Emma Ojanen (sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja & EASEL-ohjaaja) ja II-tason Centered Riding ohjaaja Doris Münster. Hevosen kanssa tehtävät harjoitukset tehdään Horses And More – Koivikon Hevoshaka tallilla. Pakettihinta 550e. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt emma.ojanen@caramellia.fi

0