Luonto ja ihminen voivat hoitaa toinen toisiaan. Ohjatut kokemukselliset harjoitukset luonnossa ja puutarhassa tarjoavat mahdollisuuden rauhoittumiseen kiireiden keskellä. Caramellia on paikka, missä puutarhaa kasvatetaan luonnon hyväksi ja ihmisten hoidoksi. Omenapuiden alla istuskellessa voi pohdiskella monenlaisia kysymyksiä? Kuka minä olen ja miten tulla toimeen muiden kanssa? Miten tasapainotellaan oman hyvinvoinnin ja maailman velvoitteiden välillä? Miten päästään eteenpäin elämän solmukohdista? Luonto tarjoaa monenlaisia työkaluja oman elämän kunnostamiseen. Tervetuloa kokeilemaan!

Syksylle tarjolla erityispaketti:

Kaamoksesta kaveri

Kylmää, märkää ja pimeää? Kuinka saada luonnosta voimaa jos syksy vie mielen matalaksi?

Vuoden loppupuoli on monelle raskasta aikaa. Valon vähentyminen ja kylmyyden lisääntyminen vaikuttaa mielialaan ja jaksamiseen. Samanaikaisesti pitäisi kuitenkin sinnitellä arjen kiireissä, mitkä nekin usein lisääntyvät vuoden loppua kohden.

Kaamoksesta kaveri-teemapaketin tarkoitus on etsiä uusia näkökulmia voimavarojen etsimiseen kokemuksellisten harjoitusten avulla. Harjoitusten tekemistä voi jatkaa kotona.

Liikumme luonnossa ja puutarhassa, mutta todella kurjan sään aikana vetäydymme sisätilojen suojaan. Teemapakettiin sisältyy myös harjoituksia mitä voi tehdä oman koiran kanssa.

Kaamoksesta kaveri-paketti sopii sinulle jos haluat:
– helpottaa syksyn esiin nostamia masennus- tai ahdistuneisuusoireita
– ottaa itsellesi omaa aikaa syksyn kiireiden keskellä
– etsiä uusia näkökulmia pimeimmän vuodenajan elämiseen

Teemapaketti sisältää viisi 90 minuutin tapaamiskertaa
Hinta 450e

Tapaamiset voidaan järjestää illalla tai viikonloppuina. Teemapaketti on mahdollista toteuttaa myös kahdelle ihmiselle kerrallaan. Kysy lisätietoja käytännön järjestelyistä!

 

 

0